ÜDVÖZÖLJÜK!

Üdvözöljük az EUROMOBIL honlapján! Az EUROMOBIL egy multimédiás nyelvoktató és információs program, mely a diákok mobilitását kívánja elősegíteni. A honlapon betekintést nyerhet demo-gyakorlatok segítségével a nyelvoktató programba, valamint további információkat talál a programokról és a célországokról.

 

2009: Innováció és Kreativitás ezüst fokozatú díj az EU Élethossziglan tartó Tanulás Programjának keretében:
http://www.llp-conference.eu

Az EUROMOBIL-Program ingyenes letöltése vagy megrendelése:
http://www.jyu.fi/euromobil

Az alábbi nyomtatvány kitöltésével értékelheti az EUROMOBIL-Programot, így értékes visszajelzést adhat számunkra (válasszon egy nyelvet):
DE | EN | FI | FR

Kedzőlap
Ez az oldal.

Programok
Az EUROMOBIL-Programmal kapcsolatos információk: tartalmak, letöltési lehetőségek és megrendelés. Itt tudja értékleni munkánkat, valamint kipróbálhatja az EUROMOBIL-Programokat (Demo).

Projekt
Az EUROMOBIL-Projekttel kapcsolatos információk.

Kapcsolat
Kapcsolatfelvételi lehetőségek.

Linkek
Információkat kaphat arról, hogy Csehországban, Finnországban, Franciaországban, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Portugáliában és Romániában milyenek a tanulási lehetőségek és az azt segítő különböző szolgáltatások, milyen a könyvtári ellátás, miként töltheti el szabadidejét. Bepillantást nyerhet ezeknek az országoknak az életébe és kultúrájába.

Fórum
Nyilvános fórum az EUROMOBIL-lal és külföldi tanulmányokkal kapcsolatban

eXTReMe Tracker